- Wat vind je hier?

Sydney @ night Op deze site is alle informatie te vinden over mijn reis naar Australië: De voorbereiding, een reisverslag, foto's, etc.
De site is niet alleen bedoeld voor mensen die mij kennen. Er zijn ook tal van tips en adviezen beschreven die interessant kunnen zijn voor mensen die ook aan een reis Down Under gaan beginnen of hierover nadenken (DOEN!).
Zelf heb ik voor aanvang van mijn reis tal van websites doorgelezen en enkele boekjes doorgenomen. Hieruit heb ik diverse goede tips gehaald waarvan ik de belangrijkste op deze site zal noemen.
Ik hoop dat anderen die bezig zijn met het voorbereiden van hun reis hier wat aan hebben.

Het belangrijkste doel van deze site is echter het op de hoogte houden van iedereen die geinteresseerd is in hoe het mij Down Under vergaat. Een Internet site is waarschijnlijk de meest doeltreffende manier hiervoor. Als pas afgestudeerde IT-er kun je er natuurlijk zeker niet om heen om de voordelen van het medium Internet te benutten. Voor geinteresseerden zal ik naast een regelmatig reisverslag (ga proberen dit regelmatig bij te houden) en een fotoreportage bijhouden.